Van 14 december t/m 6 januari is de Beste Binnenstad van Nederland het decor van een nieuw, groots winterevenement: Betoverend Breda. Kerstmarkten, een schaatsbaan op de Grote Markt, lichtshows, het Begijnhof bij kaarslicht en nog veel meer.

In alles zie je het nieuwe logo en het patroon terug dat de nieuwe identiteit vormt voor dit grootse winterevenement. Van website tot sjaals en handschoenen, placemats, signing, kortom aan alles is gedacht en het is goed om te zien dat vele winkeliers in Breda meedoen en hun etalage aankleden met de promotiemiddelen die we gemaakt hebben.

Bijzonder is dit jaar de gigantische kerstboom op de Grote Markt, een betoverde kerstboom die iedere dag zijn verhaal vertelt. Careltje, het mysterieuze mannetje dat al eeuwenlang onder de Grote Markt woont, heeft deze kerst de boom speciaal voor iedereen in Breda opgebouwd en zijn intrek genomen in de boom. Op de openingsavond doet hij zijn bijzondere verhaal voor de eerste keer. En wordt het mannetje onthult wat door Opera is geillustreerd en tot heden alleen maar als schaduw zichtbaar was….

andere projecten

Citymarketing Breda

ontwerp communicatiestijl

Nazomerfestival

magazines

Zuiderwaterlinie Festival

ontwerp

Booking Brabant

identity, website, infographics