BREDA GEEFT JE DE RUIMTE!
Met de 1,5 meter richtlijnen én de zomervakantie voor de deur wilde Breda Marketing laten zien dat Breda als stad flexibel en veerkrachtig is. Veel Nederlanders en ook Bredanaars vierden vakantie dichtbij huis. Het idee was om bewoners en bezoekers te verleiden om voor Breda te kiezen, door de stad en zijn omgeving in de spotlight te zetten.

Een verrassende combinatie van beelden van bekende Bredase iconen en krachtige kleuren waren de uitgangspunten voor de campagneposters. Deze zijn in de zomerperiode in veel abri’s in Breda en omgeving te zien geweest. Zij zijn het eerste onderdeel van een langere termijnstrategie om bezoekers aan te trekken door de bijzondere plekken en verrassende mogelijkheden van Breda en de regio te laten zien. Dit werd ondersteund door (online) advertenties, social media en nieuwsbrieven. Want Breda heeft ruimte genoeg voor buitengenieters, cultuursnuivers en fijnproevers!

Bij de aftrap van de campagne is ook de groene pop-up store voor Buitengenieters geopend door de wethouder! Te vinden op de Grote Markt (stadhuis) Een groene oase hartje centrum Dus wil jij weten waar je het groen op kunt zoeken in en om Breda? Loop binnen voor tips, inspiratie en de groene kaart van Breda!

andere projecten

Betoverend Breda

Logo, huisstijl, branding

Vuelta

Campagne

Chef’s Farm

Gold & Silver Indigo award 2020

The Event Company

Logo, huisstijl